Sport massage

Tantra massage

Ontspanning massage


Prijzen

Contact

Aanbiedingen

Contra-indicaties

Veel gestelde vragen


Gastenboek


g en/of door onbevoegden is streng verboden.


Wat is Tantra?


Tantra is een woord uit het Sanskriet en betekent verruiming /uitwijding (tanoti) en bevrijding (trayati). Tantra is een methode om de geest (je denkbeelden) te verruimen en te veranderen.


   “Verander je ideeën dan gaat er een wereld voor je open"


Een taoïstische massage is een intieme ontspanningsmassage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd. Door deze massage krijg je meer contact met je lichaam en kom je dichter bij je gevoelens. Ook je erogene zones worden op een tedere en een bijzondere wijze aangeraakt waardoor er seksuele energie wordt opgewekt.

Bij een taoïstische massage is het bereiken van een seksueel hoogtepunt niet het belangrijkste, al mag dat als het zich spontaan aandient. Tijdens deze massage ligt de nadruk op de kwaliteit van het aanraken : zorgzaam, respectvol en vooral met heel veel liefde. Essentieel is dat diegene die gemasseerd wordt de ruimte krijgt om zichzelf "totaal" te ervaren.


Ik begin met de rug, de benen en de billen. De chakra's worden geactiveerd en een eerste begin naar verbinding wordt gemaakt. Daarna komen aan de beurt de borst, dijen en geslachtsorganen. Deze worden met taoïstische strokes gemasseerd.


Misschien onbekende technieken worden gebruikt die in de tantra en in het taoïsme heel normaal zijn.

Hierdoor geraakt lichaam (Shakti) en geest (Shiva) in staat van opwinding en worden beide subenergieën met elkaar samengesmolten. Hierdoor ontstaat er Prana en dat is het uiteindelijke doel van deze massage. Prana is onze levensenergie. Door vervolgens deze Prana energie over het gehele lichaam te verdelen, voeden we het lichaam met nieuwe levensenergie en voelen ons krachtiger, puurder en zuiverder.


Na de massage is de gelegenheid om nog even te blijven liggen om bij te komen van alle ervaringen.

Massage kan allerlei emoties oproepen. Sommige  mensen schrikken ervan en twijfelen of dat wel goed is, of ze hun grenzen wel goed hebben bewaakt. Alle emoties mogen er zijn en schroom niet om er iets van te delen als je daar behoefte aan hebt. Bij een volgende massage heb je dan duidelijk wat je wel en niet wil in de sessie.


Tantra 4 men

Chakra’s